Isocell cellulóz hőszigetelés bedolgozási módok

 

ALKALMAZÁSI TERÜLET

Az újságpapír cellulóz szigetelésnek számos alkalmazási lehetősége van. A befúvási technológiával a szigetelés hézag- és vágásmentes lesz. Ez idő- és költségtakarékos megoldás. Alkalmazhatja új épületben, felújítás során, alacsonyenergiájú vagy passzívháznál, ferde tetőben vagy zárófödémben, köztes födémben, aljzat alatt, belső és külső szerelt falakban, homlokzatok szigetelésekor vagy gépészeti aknákban.

 

A CELLULÓZ SZIGETELÉS BEDOLGOZÁSI MÓDJAI

 
LAZA FELTÖLTÉS : Alapvetően aljzatok alatti vékony úsztató réteg kialakítására.

 

NYITOTT BEFÚVÁS : Hézagmentes öko szigetelés elhelyezés zárófödémen vagy köztes födémen aljzat alá fagerendázat közé.Isocell befújás nyitottan

 

BEFÚVÁS : Egy kiforrott technológia olyan üregek kitöltésére, amelyek minden oldalról zártak. Isocell befújása egy zárt cellábaA zárt térben a papírszigetelés szálak méretpontos, hézagmentes és egyenletesen eloszlott szigetelő paplanná állnak össze. Szükség szerint csővel, düznivel (vékonyított vég) végzik a befúvást.

 

FELÜLETRE FÚJT : Ez a technológia egyrészt függőleges irányú, nyitott, szabad felületen alkalmazható, mint például egy válaszfal egyik oldala, szerelt fal belső nyitott oldala, másrészt mennyezetek, boltozatok hangszigetelő (hangelnyelő) rétegeként, ezenkívül műemlékek külső falának belső oldali vakolható – párazáró réteg nélküli – belső öko hőszigeteléseként.

 

Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Google Bookmarks RSS Feed 

Szavazás

Ön szerint mi az elsődleges egy hőszigetelés kiválasztásakor?
 

Ki olvas minket

Jelenleg 29 vendég olvas minket

Pezocell qr névjegy

pezowood_qr.png

Translate..

Ízelítő

Szigetelés fachwerk házban
fachwerk ház isocell szigeteléseJelen példánkban a szaruzaton és födémen is Sd>300 m értékű fóliával, illetve kiegészítőivel dolgoztunk. Azon építési mód, amellyel ez a lakóház megvalósult viszonylag ritka Magyarországon. A fachwerk házak történelme a középkorba nyúlik vissza, amikor is a favázat felépítve sárral-vesszővel töltötték ki a kialakult mezőket. Bővebben>>