Isocell cellulóz hőszigetelés bedolgozási módok

 

ALKALMAZÁSI TERÜLET

Az újságpapír cellulóz szigetelésnek számos alkalmazási lehetősége van. A befúvási technológiával a szigetelés hézag- és vágásmentes lesz. Ez idő- és költségtakarékos megoldás. Alkalmazhatja új épületben, felújítás során, alacsonyenergiájú vagy passzívháznál, ferde tetőben vagy zárófödémben, köztes födémben, aljzat alatt, belső és külső szerelt falakban, homlokzatok szigetelésekor vagy gépészeti aknákban.

 

A CELLULÓZ SZIGETELÉS BEDOLGOZÁSI MÓDJAI

 
LAZA FELTÖLTÉS : Alapvetően aljzatok alatti vékony úsztató réteg kialakítására.

 

NYITOTT BEFÚVÁS : Hézagmentes öko szigetelés elhelyezés zárófödémen vagy köztes födémen aljzat alá fagerendázat közé.Isocell befújás nyitottan

 

BEFÚVÁS : Egy kiforrott technológia olyan üregek kitöltésére, amelyek minden oldalról zártak. Isocell befújása egy zárt cellábaA zárt térben a papírszigetelés szálak méretpontos, hézagmentes és egyenletesen eloszlott szigetelő paplanná állnak össze. Szükség szerint csővel, düznivel (vékonyított vég) végzik a befúvást.

 

FELÜLETRE FÚJT : Ez a technológia egyrészt függőleges irányú, nyitott, szabad felületen alkalmazható, mint például egy válaszfal egyik oldala, szerelt fal belső nyitott oldala, másrészt mennyezetek, boltozatok hangszigetelő (hangelnyelő) rétegeként, ezenkívül műemlékek külső falának belső oldali vakolható – párazáró réteg nélküli – belső öko hőszigeteléseként.

 

Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Google Bookmarks RSS Feed 

Szavazás

Ön szerint mi az elsődleges egy hőszigetelés kiválasztásakor?
 

Ki olvas minket

Jelenleg 50 vendég olvas minket

Pezocell qr névjegy

pezowood_qr.png

Translate..

Ízelítő

Cellulóz szigetelés gerendaházban

Duplafalas gerendaház Isocell hőszigetelése

A gerendaházak hőszigetelése, szélzártása és párafékezése az egyik legnagyobb feladat, amelyet nagyon ritkán sikerül jól megoldani. A boronafal nem tökéletesen zár, akármilyen jó minőségű is. Összeépítés után roskad még 1-2 évig, az ebből eredő mozgásokis réseket hozhatnak létre, ami újabb rés a házon. Bővebben>>