Az év háza 2010

A 2010 év Az év háza díjat kapott lakóépület cellulóz szigetelési munkáit cégünk végezte.

A főfalak üreges szerkezetűek, amelynek külső téglafalazatában 1-1 tégla kihagyásra került, ezzel lehetőséget adva az utólagos cellulózszigetelésnek. Az Isocell szigetelés kitűnően viselkedik ebben a réteges falban. A befújt papírszigetelés páratechnikailag tökéletesen ellátja feladatát. A belülről érkező párát lassan engedi át. Az hőszigetelés elkészülte után azonnal érezhető volt a javulás. Az addig felhasznált napi pelletmennyiség töredékére lesz ezután csak szükség a családi ház melegen tartásához. Az evhaza.hu honlap cikke:

ARCHICAD bemutatja
Év háza 2010 építészeti pályázat

Az új szemlélet sikere - öko-passzív ház az „Év háza” 2010-ben

Bontott anyagokat is alkalmaztak és megújuló energiát hasznosító berendezéseket is felhasználtak azok az építészek, akik az idei „Év háza” díjat vehették át október 4-én, az Építészet Világnapján a Magyar Építőművészek Székházában. A zsűri egy új szemlélet mellett tette le a voksát a budakeszi alacsony energiafelhasználású családi ház elismerésével.

   "Év háza 2010": Bártfai-Szabó Gábor, Bártfai-Szabó Orsolya - Budakeszi

Letölthető PDF sajtóanyag  

 Az év háza 2010
Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Google Bookmarks RSS Feed 

Ki olvas minket

Jelenleg 41 vendég olvas minket

Pezocell qr névjegy

pezowood_qr.png

Translate..

Ízelítő

Isocell a homlokzaton

Legyen szó régi vagy új épületről, a homlokzat szigetelésére több mód is nyílik. A legismertebb a dryvit rendszer és azok klónjai különféle habokkal. Páraáteresztő képességük nem sok, de hosszú távon bizonyítottak már, ráadásul nem is magyar találmány, így külföldön is kipróbált jóság. Amit most bemutatunk, az egy teljesen új rétegrend. Bővebben>>