Az év háza 2010

A 2010 év Az év háza díjat kapott lakóépület cellulóz szigetelési munkáit cégünk végezte.

A főfalak üreges szerkezetűek, amelynek külső téglafalazatában 1-1 tégla kihagyásra került, ezzel lehetőséget adva az utólagos cellulózszigetelésnek. Az Isocell szigetelés kitűnően viselkedik ebben a réteges falban. A befújt papírszigetelés páratechnikailag tökéletesen ellátja feladatát. A belülről érkező párát lassan engedi át. Az hőszigetelés elkészülte után azonnal érezhető volt a javulás. Az addig felhasznált napi pelletmennyiség töredékére lesz ezután csak szükség a családi ház melegen tartásához. Az evhaza.hu honlap cikke:

ARCHICAD bemutatja
Év háza 2010 építészeti pályázat

Az új szemlélet sikere - öko-passzív ház az „Év háza” 2010-ben

Bontott anyagokat is alkalmaztak és megújuló energiát hasznosító berendezéseket is felhasználtak azok az építészek, akik az idei „Év háza” díjat vehették át október 4-én, az Építészet Világnapján a Magyar Építőművészek Székházában. A zsűri egy új szemlélet mellett tette le a voksát a budakeszi alacsony energiafelhasználású családi ház elismerésével.

   "Év háza 2010": Bártfai-Szabó Gábor, Bártfai-Szabó Orsolya - Budakeszi

Letölthető PDF sajtóanyag  

 Az év háza 2010
Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Google Bookmarks RSS Feed 

Ki olvas minket

Jelenleg 52 vendég olvas minket

Pezocell qr névjegy

pezowood_qr.png

Translate..

Ízelítő

Prokoncept ház papír szigetelése

Kicsit idegenkedtek a cellulóz szigeteléstől, mert valamiről csupa jót hallani, az nem ugyanaz mint megtapasztalni, kipróbálni, tesztelni "működés közben".
 Ha a paraméterek nem hazudnak, már pedig CE, ETA minősítettek, akkor jónak kell lennie. A kétszintes épület, a második szint fölött viszonylag alacsony hajlásszögű tetőt kapott. Bővebben >>